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THE STUDY OF THE EFFECT OF FERMENTATION TEMPERATURE ON THE GROWTH KINETICS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE YEAST STRAIN, IN THE PRESENCE OR ABSENCE OF SUPPORT, BY CHROMATOGRAPHIC TECHNIQUESLAINIOTI, G. Ch; KAPOLOS, J; KOLIADIMA, A et al.Journal of liquid chromatography & related technologies. 2011, Vol 34, Num 1-4, pp 195-208, issn 1082-6076, 14 p.Article

Fast and sensitive method to determine chloroanisoles in cork using an internally cooled solid-phase microextraction fiberCARASEK, Eduardo; CUDJOE, Erasmus; PAWLISZYN, Janusz et al.Journal of chromatography. 2007, Vol 1138, Num 1-2, pp 10-17, issn 0021-9673, 8 p.Article

Multiple response optimisation based on desirability functions of a microwave- assisted extraction method for the simultaneous determination of chloroanisoles and chlorophenols in oak barrel sawdustPIZARRO, C; GONZALEZ-SAIZ, J. M; PEREZ-DEL- NOTARIO, N et al.Journal of chromatography. 2006, Vol 1132, Num 1-2, pp 8-14, issn 0021-9673, 7 p.Article

Dosage des chlorophénols et des chloroanisoles dans le bois de chêne, données de fidélité = Precision of chlorophenols and chloroanisoles measurement in cooperage oak woodsSNAKKERS, G; CHANSON, E; CHATONNET, P et al.Journal international des sciences de la vigne et du vin. 2005, Vol 39, Num 2, pp 75-81, issn 1151-0285, 7 p.Article

Diffusion coefficient of CO2 molecules as determined by 13c NMR in various carbonated beveragesLIGER-BELAIR, Gerard; FROST, Elise; PARMENTIER, Maryline et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2003, Vol 51, Num 26, pp 7560-7563, issn 0021-8561, 4 p.Article

Boissons alcoolisées : un marché d'image = Alcoholic drinks : an image marketCHAVIGNY, C.Arômes ingrédients additifs. 2000, Num 28, pp 32-35, issn 1260-9978Article

Spectrophotometric flow injection determination of ethanol in distilled spirits and wines involving permeation through a silicon tubular membraneMATTOS, I. L; SARTINI, R. P; ZAGATTO, E. A. G et al.Analytical sciences. 1998, Vol 14, Num 5, pp 1005-1008, issn 0910-6340Article

Technology transfer for small and medium soy sauce fermentation factories in Thailand : a consortium approachMONGKOLWAI, T; ASSAVANIG, A; AMNAJSONGSIRI, C et al.Food research international. 1997, Vol 30, Num 8, pp 555-563, issn 0963-9969Article

Standard additions in flow injection analysis based on merging zones and gradient exploitation : application to copper determination in spiritsSILVA, E. C; ARAUJO, M. C. U; HONORATO, R. S et al.Analytica chimica acta. 1996, Vol 319, Num 1-2, pp 153-158, issn 0003-2670Article

Analyse sensorielle des boissons fermentées comme indice de qualité: proposition de vérification de la crédibilité du contrôle des erreurs = Sensory analysis of fermented beverages as quality criterion: errors control credibilityGIOMO, A; ISOLA, M; ZIRONI, R et al.Revue française d'oenologie. 1995, Vol 35, Num 151, pp 53-58, issn 0395-899XArticle

Efecto del tamaño del inóculo en la fermentación alcohólica por lotes = Effects of the inoculum size on the alcoholic fermentationALVAREZ, R. M; ROMANO, J. M.Revista latinoamericana de microbiología. 1993, Vol 35, Num 1, pp 33-38, issn 0034-9771Article

A robust procedure for trend and model estimation during fermentationHARDWICKE, P. I; KENT, C. A; NORTON, J. P et al.Process biochemistry. 1991, Vol 26, Num 5, pp 269-273, issn 0032-9592Article

Dosage en ligne par un capteur à membrane gazeuse de volatils lors de fermentations alcooliquesPONS, M.-N; PICHON, D; MATHIS, C et al.Bios (Paris). 1991, Vol 22, Num 3, pp 37-40, issn 0366-2284Article

L'oxygène en solution : solubilité et lois de transfert = The oxygen in solution: solubility and transfer lawsRIBA, J. P.Revue française d'oenologie. 1990, Vol 30, Num 124, pp 14-19, issn 0395-899X, 5 p.Article

Fermentation research in Nigeria = Les recherches sur la fermentation au NigériaOKAGBUE, R. N.MIRCEN journal of applied microbiology and biotechnology. 1988, Vol 4, Num 2, pp 169-182, issn 0265-0762Article

Use of membrane oxygenator to increase oxygen transfer capacity of a bioreactor = Utilisation d'un système à membrane pour l'enrichissement en oxygène, en vue d'améliorer la capacité de transfert d'oxygène d'un bioréacteurWANG, H. Y; LAWLESS, R. J. JR; LIN, J. E et al.Process biochemistry. 1988, Vol 23, Num 1, pp 23-27, issn 0032-9592Article

Problèmes liés à l'utilisation de semi-conducteurs sensibles aux gaz pour la détermination en fermentation de l'éthanolPICQUE, D; CORRIEU, G.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 10, pp 899-903, issn 0019-9311Article

An inexpensive on-line alcohol sensor for fermentation monitoring and control = Un capteur en ligne de l'éthanol, peu onéreux, utilisable pour la surveillance et le contrôle des fermentationsBIRCH, S. W; TURNER, A. P. F; ASHBY, R. E et al.Process biochemistry. 1987, Vol 22, Num 2, pp 37-42, issn 0032-9592Article

Rheological behaviour of high density continuous cultures of Saccharomyces cerevisiae = Propriétés rhéologiques des cultures continues à haute densité de Saccharomyces cerevisiaeMALINOWSKI, J. J; LAFFORGUE, C; GOMA, G et al.Journal of fermentation technology (Osaka. 1977). 1987, Vol 65, Num 3, pp 319-323, issn 0385-6380Article

Unsteady-state operation of continuous fermentor for enhancement of cell mass production = Phase non-stationnaire d'un fermenteur continu pour l'amélioration de la production de biomasseHONG, J; LEE, C. K.Biotechnology and bioengineering. 1987, Vol 30, Num 2, pp 187-195, issn 0006-3592Article

Estimation of polyhydroxy alcohols in fermentation broths. 2. Quantitative analysis based on t.l.c./f.i.d = Analyse des polyhydroxyalcools dans les milieux de fermentation. 2. Analyse quantitative par chromatographie en couche mince couplée à un détecteur d'ionisation de flammeVIJAIKISHORE, P; VIDYASAGAR, V; KARANTH, N. G et al.Enzyme and microbial technology. 1986, Vol 8, Num 7, pp 427-428, issn 0141-0229Article

Ethanol-induced death of Saccharomyces cerevisiae at low and intermediate growth temperatures = Létalité, induite par l'éthanol, de Saccharomyces cerevisiae pour des températures faibles et moyennes de croissanceSA-CORREIA, I; VAN UDEN, N.Biotechnology and bioengineering. 1986, Vol 28, Num 2, pp 301-303, issn 0006-3592Article

On-line adaptive control of a fed-batch fermentation of Saccharomyces cerevisiae = Contrôle en ligne de la fermentation en discontinu, par Saccharomyces cerevisiaeWILLIAMS, D; YOUSEFPOUR, P; WELLINGTON, E. M. H et al.Biotechnology and bioengineering. 1986, Vol 28, Num 5, pp 631-645, issn 0006-3592Article

Microbiology and biochemistry of natural fermentation of coconut palm sap = Microbiologie et biochimie de la fermentation naturelle de sève de cocotierATPUTHARAJAH, J. D; WIDANAPATHIRANA, S; SAMARAJEEWA, U et al.Food microbiology. 1986, Vol 3, Num 4, pp 273-280, issn 0740-0020Article

A continuous method for monitoring and controlling fermentations : using an automated HPLC system = Une méthode continue pour la surveillance et le contrôle des fermentations : utilisation d'un système de CLHP automatiséDINWOODIE, R. C; MEHNERT, D. W.Biotechnology and bioengineering. 1985, Vol 27, Num 7, pp 1060-1062, issn 0006-3592Article

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